fredag den 10. september 2010

Foråret 2011 vil byde på...


På modemessen i sommeren kunne man tage et smugkig i de kommende garderober. Der var knald på både mønstre og farver. Mange kjoler var i blomstret design i korte såvel som lange versioner.

Hvis du kunne tænke dig at være på forkant kan du med sikkerhed i Melange de Luxe finde et stort udvalg af glamouriøse pang-kjoler fra blandt andet Manoush, Halebob, Charlotte Sparre mm.

Desuden bliver boheme stilen ved at vare også de næste sæsoner. Så alt hvad der kan støves op af fjer, frynser og andet tingel-tangel; på med det!

Netop derfor er genbrugsbutikker det rette sted at gøre boheme kup, da der altid kan støves noget lir frem. Melange de luxe har blandet andet et hav af hårpynt i form af fjer og hatte, som vil passe perfekt til netop denne stil.


Simone Schiøtt-Steinhausen

onsdag den 1. september 2010

Bootcut Jeans


Igen i år var øksnehallen fyldt med det kommende års trends og tendenser. Man kunne i denne omgang af modemessen gense bootcut buksen, som ellers har været gemt væk de sidste 7 år. (Allerede de kendte er hoppet i den nye mode- her ses Jennifer Aniston i bootcut med cowboystøvler til)
Som også Jennifer Aniston har på dette billede, tilhører der gerne et par rå cowboystøvler til bootcut buksen. Blandet andet mærket Catarina Martins (Apair standen) havde et stort udvalg af cowboystøvler i både korte, lange, ru, bløde varianter. Specielt var jeg meget begejstret for deres korte variant med et særligt blødt skind, der falder rigtig lækkert og afslappet på benet.

Bootcut buksen findes kun i et meget lille udvalg af butikker ind til næste sæson, så hvis du vil være på forkant, kan du i Melangé de luxe finde flere forskellige varianter af bootcut fra blandt andet mærker som; Sexy Woman, True Religion, Seven, Robins Jeans mm. fra str. 25- 29.


Tip: Bootcut buksen er rigtig god til kvinder, der gerne vil skjule store lår, da de i modsætningen til skinny jeans ikke fremhæver det smalle, men derimod skaber en balance for hele benet.


Simone Schiøtt-Steinhausen