mandag den 7. juni 2010

Hale Bob


Iblandt Melange de Luxe's luksus mærker finder du det amerikanske mærke Hale Bob. Hale Bob er et mærke der et kendt for sine eksklusive designs og høje kvalitet. Kollektionerne er bedst kendt for deres glamourøse kjoler i 100 % silke. Hale Bob's design har et klassisk snit, men med et klart præg af boheme look med de farverige mønstre med unikke detaljer. Dette skaber en eksklusiv balance der oser af luksus.
Til forskel fra andre mærker producerer Hale Bob nye kollektioner hele tiden. Derfor bliver kollektionerne også udskiftet hurtigt i butikkerne. Man kan derfor sagtens finde meget nye styles i Melange de luxe selvom det er second hand.
Hale Bob er især ekstremt populært iblandt "stjernerne" i USA. Blandt andet bliver det brugt meget i tv-serien Desperate Housewives, specielt på Eva Longoria, der desuden også ses i Hale Bob i hverdagen.
Gulvlange kjoler er ikke længere kun til festbrug og galla, de har nemlig endelig fundet deres vej frem til hverdagens mode! Hvis man bruger kjolerne på en afslappet måde skaber det et dyrt boheme look. Desuden skaber de en lang og slank krop - specielt med et par høje plateausko til.

Simone Schiøtt-Steinhausen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar